Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
BİST 9.045,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

ATSO’dan üyelerine büyük kolaylık

ATSO’dan üyelerine büyük kolaylık
Aksaray Anadolu AŞ
24 Şubat 2018 21:15

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında üyelerine yönelik olarak bir projeyi daha hayata geçirdi.

İlimiz İş Dünyasının öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerine yönelik olarak başlatmış olduğu proje kapsamında üyeler ATSO Hizmet Binasına gitmeden web sitesi aracılığı ile Odanın vermiş olduğu Kayıt Sureti, Faaliyet Belgesi, İhale Yasağı ve Ticari İkametgâh belgesini alabilecekler.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “TEKNOLOJİDE İLERLİYOR, GELECEK TÜRKİYE’NİN SANAYİ KENTİNİ AKSARAY’DA İNŞA EDİYORUZ”

Konu ile ilgili açıklama yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da “Üyelerimizin bizlerden talep etmiş olduğu isteklerin en başında gelen belge hizmetlerini artık odamız web sitesi aracılığı ile üyelerimize vereceğiz. Proje kapsamında üyelerimiz hizmet binamıza gelmeden bizlerden talep etmiş olduğu Oda kayıt, Faaliyet Belgesi İhale Yasağı ve Ticari İkametgâh belgesini www.aksaraytso.org.tr adresinden alabileceklerdir.

Teknolojik olarak her geçen gün artan hizmetlerimiz kapsamında üyelerimize bir kolaylık daha sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere geçtiğimiz aylar içerisinde aidat ödeme uygulamasını da web sitemiz aracılığı ile üyelerimizin hizmetine sunmuş ve çok iyi yönde geri dönüşler aldık. Üyelerimizin bizlere iletmiş olduğu geri bildirimler bize büyük motive olmakla beraber çalışmalarımıza ve projelerimizde manevi destek sağlamaktadır. İnşallah ilerleyen dönemlerde takdir buyurulur ve görevimize devam edersek, çok daha iyi hizmetleri üyelerimiz sunacağız. Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentini Biz Anadolu’da Aksaray’da inşa ediyoruz. Bu anlamda tüm üyelerimize mesajımız Birlikte daha güçlü adımlarla hedeflerine koşan bir Aksaray için gelin, kentimizin geleceğini birlikte inşa edelim. Ülkemizde ve Dünya’da örnek gösterilecek bir Aksaray için esnafından, sanayicisine, yöneticisinden, çalışanına kadar herkesin katkısına, gücüne, emeğine ve hayallerine ihtiyacımız vardır” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.