Dolar 32,3767
Euro 34,9830
Altın 2.326,16
BİST 9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Bu aziz millet seni Abdülhamid’in yalnızlığına bırakmayacak

Bu aziz millet seni Abdülhamid’in yalnızlığına bırakmayacak
Aksaray Anadolu AŞ
4 Ekim 2021 13:19

Bütün şer odakların yanı sıra aynı cephedeki diğer partilerin tek gayelerinin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yenmek olduğuna işaret eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Aziz Milletimiz, yalanla, iftira ile dolu kirli siyasete, 19 yıldır olduğu gibi bundan sonra da itibar etmeyecek ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Abdülhamid’in yalnızlığına bırakmayacaktır”

AK Parti’nin Türkiye’nin son 19 yılının mimari olmanın yanında, 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonları ile ülkenin istikbaline talip olduğunu bildiren Aksaray İl Başkan Hüseyin Altınsoy, AK Parti’nin Allah’ın rızasını, milletin desteğini, ümmetin duasını, insanlığın sevgisini hedefleyerek kurulduğunu ve bugüne kadar da aynı anlayışla geldiğini dile getirdi.

Ülkemizin ve milletimizin geleceği konusunda AK Parti’den başka bir vizyon, bir hedef, bir proje, program sahibi siyasi parti bulunmadığını dile getiren İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “ABD’si, AB’si, İngiliz’i, İsrail’i, Suudi’ si, PKK’sı, FETÖ’sü, PYD’si, DHKP-C’si bütün şer odakların yanı sıra ana muhalefetin, aynı cephedeki diğer partilerin tek siyasetleri AK Parti’ye saldırmak, tek vaatleri Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek. Başka projeleri ve ülkenin geleceği, istikbali adına bir dertleri, düşünceleri yok. Bu kısır zihniyete 19 yıldır olduğu gibi bundan sonra da itibar etmeyecek olan Aziz Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Abdülhamid’in yalnızlığına bırakmayacak, liderine her zamankinden daha fazla sahip çıkacaktır” dedi.

Hedef 2023 diyerek çıkılan kutlu yolu millet ile birlikte yürüdüklerini aktaran Başkan Altınsoy, “AK Parti, kuruluşundan bugüne yaptıklarımız ve duruşumuzla milletimizin hayallerini gerçekleştiren, koskoca bir ümmetin umutlarını canlandıran, insanlığın önünde yeni kapılar açan bir parti kimliğine sahiptir. Bugün AK Parti Türkiye’nin son 19 yılının mimari olmanın yanında, 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonları ile de ülkenin istikbaline taliptir. “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sloganıyla çıktığımız siyaset yolculuğunu milyonlarca vatandaşımız ile omuz omuza, gönül gönüle sürdürüyoruz. 19 yıl önce ne söylüyorsak bugün de aynısını söylüyoruz. Milletimizin özlemlerinden ve taleplerinden doğan AK Parti’nin mayasını, hamurunu milletimiz yoğurmuştur. Bu yüzden bütün çabalarımızın semeresi, bütün başarılarımızın bereketi ülkemize ve milletimize aittir. Yunus’un dediği gibi (Yol odur ki doğru vara, göz odur ki Hakk’ı göre, er odur alçakta dura, yüceden bakan göz değil). Bizler dua ile çıktık yola ve aynı şekilde devam ediyoruz. Bizim için asıl olan bu kutlu yolda milletimizle birlikte liderimizin arkasından yürümek” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.