Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Dekan Darılmaz’a hayırlı olsun ziyareti

Dekan Darılmaz’a hayırlı olsun ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
12 Nisan 2018 16:01

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, şehrin tarım ve hayvancılık potansiyeline, mümkün olan en üst seviyede katkı sunmanın gayretinde olduklarını ve bu manada yaptıkları çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kısa süre önce Veteriner Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Mustafa Cemal Darılmaz’a tebrik ziyaretinde bulunan Rektör Şahin, tarım ve hayvancılığa yönelik her çalışmayı titizlikle takip ettiklerini söyledi. Veteriner Fakültesi’nin sadece tarım ve hayvancılık açısından değil, sağlık kampüsü hayallerinin de en önemli parçalarından birisi olduğuna dikkat çeken Prof. Şahin, “Hayatta karşılığı olan adımlar atarak büyümeyi önemsediğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Bu manada Veteriner Fakültemiz bizler için çok önemli. Burada yapılan ve yapılacak olan her çalışma şehrimizin ve ülkemizin tarım ve hayvancılık potansiyeline bir katkı anlamına gelmektedir” dedi. Son olarak, çalışmaları ilerleyen Embriyo Transfer Merkezine dikkat çeken Şahin, “Merkez, alanında bir ilk olma özelliğini taşımaktadır. Sayın Dekanımızla birlikte bu ve diğer tüm çalışmaların en verimli şekilde ilerlemesi için gayret edeceğiz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, Fakültemize katkı sunan tüm çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Dekan Darılmaz da, Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve çalışmalardaki son durum hakkında bilgiler verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.