Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Hayvan barınağından sosyal mesaj: Bu sese kulak verin!

Hayvan barınağından sosyal mesaj: Bu sese kulak verin!
Aksaray Anadolu AŞ
22 Aralık 2021 12:55

Aksaray Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğüne bağlı Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacına dikkat çekmek için sosyal medya aracılığı ile sosyal mesaj içerikli mesajlar paylaştı. Hayvan Barınağı içerisinden paylaşılan “Bir Kap Mama”, “Bir Kap Su”, “Kaputa Vur” mesajları sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Aksaray Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarının barınmasından beslenmesine, bakım ve tedavilerine kadar hayvanların yaşamsal tüm gereksinimlerini karşılamaya devam ediyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanlarının beslenmesi için şehrin birçok noktasına konulan mama ve su kaplarına düzenli olarak mama ve su takviyesi yapıyor.

Havaların soğuması ve doğada yiyecek bulma sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarına dikkat çekmek için Aksaray Belediyesi, barınak içerisinden “Bir Kap Mama, Bir Kap Su, Kaputa Vur” içerikli mesajlarla vatandaşların duyarlı olması adına paylaşım yaptı. Bu paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından da büyük beğeni topladı.

Kışın motoru sıcak araçların kaputlarına sığınan hayvanların zarar görmemesi için Aksaray Belediyesi, sosyal medya hesaplarından “Kaputa Vur” mesajı ile sürücülerin araçlarını çalıştırmadan önce kaputa vurmaları istendi. Ayrıca sokak hayvanların mevsim koşullarına bağlı olarak yiyecek bulmakta sıkıntı çektiğini belirtilerek sokak hayvanları için mama ve su kaplarına özellikle mama bırakmaları hususuna dikkat çekildi. (Basın Bülteni)

blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.