Dolar 32,5644
Euro 34,6957
Altın 2.487,66
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

İki aile arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

İki aile arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 yaralı
Aksaray Anadolu AŞ
26 Ağustos 2018 13:34

Aksaray’ın Ağaçören ilçesine bağlı Çatalçeşme köyünde iki arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Çatalçeşme köyünde iki aile arasında muhtar adaylığı nedeniyle tartışma yaşandı.

Bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüşen olayda 4 kişi yaralandı. Yaralılardan hastaneye kaldırılan Musa Çelik (56) yaşamını yitirdi.

Kavgayla ilgili Şefika A. tutuklandı. Jandarma, köyde geniş güvenlik önlemi aldı.

Soruşturma sürüyor.. (AA)

YORUMLAR
  1. blank Derya T.a. dedi ki:

    Olay yeterince araştırılmasını verilmiş. Katledilen Musa Çelik gece 2 de uyurken evinin kapısı zorlanarak evinden çıkarılmış dövülmüş ve öldürülmüştür. Muhtarlık dolayısıyla iki aile arasında çekişme olsa da karşılıklı kavga esnasında olmamıştır. Olay bayramın birinci günü gecesinde olmuş, Musa çelik hastanede kendine geldikten sonra ifadesi alınmamış, fail kadın olaydan sonra iki gün evinde normal yaşantısına devam etmiştir. Görevli olan jandarma güvenlik görevlileri ve diğer görevliler olaya suskun kalmıştır. Ancak bayramın 4. Günü yetkililer olaya el atmıştır. Bu arada olay medyada da yeterince araştırılmadan bazı medyada yanlı yer buldu. Bu failin o köyün muhtarı olmasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama ilginç.
    Merhuma Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına sabır diliyorum. Saygılar