Dolar 32,5203
Euro 34,9397
Altın 2.439,68
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

İYİ Parti adayı Karacaer, Aksaray’a yenilik ve hizmet vaadiyle hazır

İYİ Parti adayı Karacaer, Aksaray’a yenilik ve hizmet vaadiyle hazır
Aksaray Anadolu AŞ
25 Mart 2024 18:46

İYİ Parti’nin Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, vatandaşların beklentilerine kulak vererek, Aksaray’a daha fazla hizmet sunmayı hedefliyor.

Seçim atmosferi Aksaray’da iyiden iyiye ısınırken, İYİ Parti’nin Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, şehre yeni bir soluk getirmek ve daha fazla hizmet sunmak için kararlılıkla çalışıyor. Pazar pazarında esnaflarla ve vatandaşlarla buluşan Karacaer, onların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini tartışıyor.

Karacaer, Aksaray’ın geleceği için büyük bir heyecan ve kararlılıkla projeler geliştiriyor. Vatandaşların yaşam kalitesini artıracak, şehrin ekonomik ve sosyal potansiyelini en üst seviyede kullanacak projelerle Aksaray’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyor.
Karacaer’in, pazar pazarındaki esnaf ve vatandaş ziyaretine İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, il Başkanın Sercan Belgemen ile belediye meclisi üyeleri katıldılar.

İyi Parti’nin adayı olarak Karacaer, Aksaraylıların güvenini kazanmak için samimi bir yaklaşım sergiliyor. Adalet, şeffaflık ve katılımcılığı ön planda tutarak, herkesin taleplerine kulak veriyor ve çözüm odaklı yaklaşımlar sunuyor.

Karacaer’in liderliğindeki İYİ Parti ekibi, Aksaray’ın geleceği için yeni bir umut ve heyecanla dolu. Vatandaşların 31 Mart’ta sandık başına giderek değişimi desteklemesi ve Karacaer’i Aksaray Belediye Başkanı olarak seçmesi bekleniyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.