Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Kendi elleri ile tahinli pide ikramında bulundu

Kendi elleri ile tahinli pide ikramında bulundu
Aksaray Anadolu AŞ
20 Nisan 2021 18:45

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Çiftlik Mahallesinde vatandaşlara kendi elleri ile tahinli pide ikramında bulundu. 

Aksaray Belediyesi’nin Ramazan aylarında gelenek haline getirdiği tahinli pide ikramları il genelinde dağıtılmaya devam ediyor. Günlük taze olarak Belediye ekiplerince mahalle bazlı olarak dağıtılan tahinli pideler sofralara farklılık katıyor. İl genelinde olduğu gibi il dışından talepte bulunan vatandaşlara da kargo yöntemi ile tahinli pideler ulaştırılıyor.

Her gün Belediye ekiplerince ev ev gezilerek dağıtılan tahinli pide ikramına bugün Çiftlik Mahallesinde devam edildi. Çiftlik Mahallesi sakinlerine Belediye Başkanı Evren Dinçer bizzat kendisi tahinli pideleri ikram etti.

Tahinli pide dağıtma etkinliğinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Evren Dinçer, mahalle sakinleri ile uzun uzun sohbet ederek ramazanlarını tebrik etti. Ailelere tahinli pide ikram etmenin yanında çocuklara da oyuncak hediye eden Belediye Başkanı Evren Dinçer mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini de not alarak ilgili birimlere taleplerin giderilmesi talimatını verdi.

Tahinli pidelerini Başkan Dinçer’in elinden alan mahalle sakinleri Başkan Dinçer’in bizzat kendi elleri ile anlamlı bir hediyede bulunmasını takdir ile karşıladıklarını belirttiler. Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür ettiler..

YORUMLAR

  1. sadi dedi ki:

    “KENDİ ELLERİ İLE TAHİNLİ PİDE İKRAMINDA BULUNDU”
    Kendi cebinden aldıysa amenna ama belediye kasasından bu ikramı yapmışsa kişinin reklamını yapmanız hiç etik bir davranış değil.Ne zaman vazgeçeceksiniz bu tip reklamlardan.