Dolar 32,2330
Euro 34,7023
Altın 2.391,89
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 16°C
Açık
Aksaray
16°C
Açık
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 25°C

KYD’den Başkan Savran’a ziyaret

Kapadokya Yazarlar Derneği (KYD) Başkanı Dr. Harun Çolak, Başkan Yardımcıları Fatma Gümüş Tekin ve İsrafil Baran ve yönetim kurulu üyesi Osman …

KYD’den Başkan Savran’a ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
8 Aralık 2021 17:35

Kapadokya Yazarlar Derneği (KYD) Başkanı Dr. Harun Çolak, Başkan Yardımcıları Fatma Gümüş Tekin ve İsrafil Baran ve yönetim kurulu üyesi Osman Aytekin, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ı makamında ziyaret etti.

KYD Başkanı Dr. Harun Çolak, dernek olarak amaçlarının farklı türlerde eserler veren yazarları bir araya getirerek meslekî dayanışmayı sağlamak ve geliştirmek olduğunu ifade etti. İlerleyen dönemde gerçekleştirecekleri proje ve etkinliklere ilişkin bilgiler veren Başkan Çolak, “Öncelikle kitap fuarında KYD yazarlarına yer verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu şehrin edebiyatla anılması niyetiyle yola çıktık. Kültür, sanat ve edebiyat alanında gerçekleştireceğimiz tüm çalışmalarda Nevşehir Belediyesi ile işbirliğine hazırız” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi olarak kültür, sanat ve edebiyat çalışmalarını her daim desteklediklerini belirterek KYD ile işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

(İHA)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.