Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Organize Sanayi Bölgesi yolunda genişletme çalışmaları başladı

Aksaray Belediyesi tarafından Organize Sanayi Bölgesine ulaşımın daha hızlı ve kesintisiz bir şekilde sağlanması için planlanan yol genişletme çalışmaları için saha çalışmalarına başlandı.

Organize Sanayi Bölgesi yolunda genişletme çalışmaları başladı
Aksaray Anadolu AŞ
13 Eylül 2021 15:28

OSB yolunda başlatılan yol genişletme çalışmaları ile şehrin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlanacak.

Vatandaşlara güvenli ve rahat ulaşım imkanları sunmak için çeşitli çalışmalar yapan Aksaray Belediyesi yoğun olarak kullanılan Organize Sanayi Bölgesi yolunu genişletme kararı almıştı.

Mevcutta 4.5 kilometre ve 16 metre genişliğinde bulunan OSB yolu 50 metreye genişletiliyor. Organize Sanayi Bölgesi yolunda yapılan genişletme çalışmaları ile yolun 4 gidiş 4 geliş şeklinde hizmete sunulması hedefleniyor. Ayrıca yeni yapılacak orta refüjler, kaldırımlar ve bisiklet yolları ile sürücülere, yayalara ve bisiklet kullanıcılarına kolay bir ulaşım imkânı sunulacak.

Aksaray Belediyesinin şehir genelindeki yol yapım çalışmalarında olduğu gibi OSB yolunda da yaptığı yol yapım planı sayesinde çalışmalar esnasında trafikte hiçbir aksama yaşanmayacak. Yol genişletme, kaldırım yapımı, orta refüj yapımı ve bisiklet yolları yapımı gibi işlemlerin tamamlanmasının ardından Organize Sanayi Bölgesine ulaşım imkânı kolaylaştırılmış olunacak.

Organize Sanayi Bölgesinde genişletilmeye başlanılan yollar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada Organize Sanayi Bölgesinin hızla büyüdüğünü, mevcut yolun ilerleyen süreçte yetersiz kalacağını ve bu sebeple genişletilmesi ile büyüme hızına katkı sağlanacağını ifade etti. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şehrin her noktasında yapımına devam edilen yollar hakkında bilgi verdi. Başkan Dinçer, şehirde ulaşımı kolaylaştırmak ve ulaşım kalitesini artırmak adına mesai kavramı gözetmeden çalışmalar yaptıklarını duyurdu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.