Dolar 32,5866
Euro 34,8084
Altın 2.509,62
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 27°C
Sal 30°C

Orta Anadolu’nun en kapsamlı bilim merkezi açılıyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in gençler ve çocuklar için hayata geçirdiği Bilim Merkezi, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile açılacak.

Orta Anadolu’nun en kapsamlı bilim merkezi açılıyor
Aksaray Anadolu AŞ
16 Haziran 2021 13:33

Aksaray Belediyesi tarafından Tacin Mahallesinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisinde hayata geçirilen Bilim Merkezi Orta Anadolu’nun en kapsamı Bilim Merkezi olma özelliğini taşıyor.

Toplam 3615 metrekare kapalı alana sahip olan Bilim Merkezi 4 kattan oluşuyor. İçerisinde kitap okuma salonlarından dersliklere, konferans salonundan atölyelere, spor alanlarından yüksek teknolojik donanımlı alanlara kadar birçok imkân oluşturuldu.

Bilim Merkezinde gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri için geçtiğimiz günlerde sınava hazırlık kursları düzenlendi. Gençlerin kendi teknolojik ürünlerini oluşturmaları içinde çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediliyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleşecek olan Bilim Merkezinin açılış törenine tüm vatandaşları davet etti. yoğun bir katılımla açılışının yapılması beklenen Bilim Merkezi 17 Haziran Perşembe günü saat 13.00’da Tacin Mahallesinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Parkında gerçekleştirilecek..

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.