Dolar 32,4875
Euro 34,7596
Altın 2.490,94
BİST 9.523,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Açık
Aksaray
25°C
Açık
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C

Okul harçlıklarını ihtiyaç sahipleri için birleştirdiler

Okul harçlıklarını ihtiyaç sahipleri için birleştirdiler
Aksaray Anadolu AŞ
10 Mayıs 2021 16:08

Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi 26.dönem öğrencileri gönüllülük esası ile kendi aralarında topladıkları okul harçlıkları ile 280 adet yardım kolisi hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine gönderdi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezini ziyaret ederek 26. Dönem polis adayları ile iftar yaptı. Eğitim Merkezi yemekhanesinde polis adayları ile sohbet eden Vali Aydoğdu Merkez Müdürü Niyazi Turgay’dan sosyal sorumluluk bilinciyle örnek bir farkındalık uygulaması yapan dönem öğrencilerinin yaptığı anlamlı çalışma hakkında bilgi aldı.

-Vali Aydoğdu; ‘Necip milletin evlatları her zaman yüreğini ortaya koymuştur’

26. dönem öğrencilerinin gönüllülük esasına dayalı okul harçlıklarını kendi aralarında toplayarak Aksaray’da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere toplam 280 adet gıda kolisi hazırladığını ifade eden Vali Hamza Aydoğdu; dönem öğrencilerini bu anlamlı yardımlarından dolayı tebrik etti.

Mezun olduktan sonra hayatları millete hizmetle geçecek polis adaylarının yolun başında işe koyulmalarının çok anlamlı olduğunu ifade eden Vali Aydoğdu; “26. Dönem polis adayı öğrencilerimiz verilen cüzi harçlıklarını birleştirip ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin gönül kapılarını çalmışlar. Bu çok anlamlı çok değerli; bu necip milletin evlatları sadece kendi milleti için değil nerde bir mazlum varsa elini uzatmış, yüreğini de ortaya koymuştur. Allah onlardan razı olsun. Değerli Müdürümüz Niyazi Turgay’a ve 26. Dönem polis adayı öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum’

Hazırlanan yardım kolileri Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezinden araçlara yüklenerek belirlenen 280 ihtiyaç sahibine ulaştırılmak üzere gönderildi..

blank blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.