Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Şehit Annelerine özel ‘Anneler Günü’ kutlaması

Şehit Annelerine özel ‘Anneler Günü’ kutlaması
Aksaray Anadolu AŞ
24 Nisan 2019 19:05

Bu yıl 12 Mayısta kutlanacak Anneler Gününün Ramazan Ayı içerisinde kalması nedeniyle Valimiz Ali Mantı’nın eşi Işıl Mantı ev sahipliğinde şehit annelerinin katılımıyla kahvaltı programı düzenlendi.

Ağaçlı Melendiz Otel’de düzenlenen şehit anneleri ile kahvaltı ve Anneler Günü programına Işıl Mantı Hanımefendi, kızları Sümeyye, Fatmanur, Sevdenur Mantı, Vali Yardımcıları eşleri Bahar Karaman, Özlem Türkcan, Başsavcı eşi Ayşe Cansever, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı eşi Semiha Sarıgül, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı eşi Hafize Akkaş, Emniyet Müdürü eşi Reyhan Karabağ, Çalışma, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü eşi Türkan Aktürk ve şehit anneleri katıldı.

Şehit anneleri ile yakından ilgilenen Işıl Mantı Hanımefendi bir süre sohbet ettiği şehit annelerine kendileri ile birlikte olmaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını söyledi.

Şehit aileleri ve anneleri ile her fırsatta bir araya geldiklerini kaydeden Işıl Mantı Hanımefendi; Şehitlerin emaneti anneleri ile buluşarak Ramazan Ayı içerisinde bir güne denk gelen Anneler Günü’nü düzenledikleri bir programla erken kutladıklarını söyledi.

Şehit anneleri kendilerine gösterilen yakın ilgi ve desteği nedeniyle Işıl Mantı Hanımefendi’ye teşekkür ettiler.

Işıl Mantı Hanımefendi Şehit annelerine Anneler Günü nedeniyle çiçek, yine Sıfır Atık Projesi kapsamında yürütülen çalışmalara ve geri dönüşüm projelerine destek olmaları amacıyla sıfır atık çantaları hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.