Dolar 32,5541
Euro 34,8931
Altın 2.435,75
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Türk Polis Teşkilatı, devletinin emrinde milletinin hizmetindedir

Türk Polis Teşkilatı, devletinin emrinde milletinin hizmetindedir
Aksaray Anadolu AŞ
9 Nisan 2018 15:13

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yılı münasebetiyle mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mesajında; polisin, sadece suçluları yakalamadığını suçun önlenmesi içinde gece gündüz çalıştığını söyledi.

Emniyet güçlerinin, anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için fedakârca çalıştığını belirten Başkan Yazgı “Emniyet güçlerimiz, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için gerektiğinde kendi canlarını ortaya koymaktadır” ifadesini kullandı.

15 Temmuz hain gecede, kamu düzeni korunmak ve asayişi sağlamak için vatanını seven TSK mensupları ile birlikte millet için, vatan için canını ortaya koyan Türk Polisi’nin tarih boyunca sayısız kahramanlık sergilediğini ifade eden Başkan Yazgı, açıklamasının devamında “Türk Polis Teşkilatımız, ülkemiz içerisinde olduğu gibi sınır ötesinde “Zeytin Dalı” operasyonuyla Afrin’ de terör örgütlerine karşı Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile birlikte omuz omuza mücadeleye devam etmektedir. Biz polis teşkilatımızla her zaman iftihar etmiş ve her zaman gurur duymuş bir milletiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle tüm Emniyet mensuplarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.