Dolar 32,5410
Euro 34,9121
Altın 2.423,55
BİST 9.709,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Vali Aydoğdu’dan çat kapı doğum günü ziyareti

Vali Aydoğdu’dan çat kapı doğum günü ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
9 Mayıs 2021 17:01

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Özel Genç Mehmet Günaydın’ın 20. doğum gününde, sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Günaydın ailesinin ilk çocukları olan özel genç Mehmet, ziyaret ve doğum günü sürprizi nedeniyle büyük mutluluk yaşadı.

Atletizm, Uzun Atlama ve Gülle Atma gibi üç ayrı dalda dereceleri olan Özel Genç Mehmet Günaydın, Vali Hamza Aydoğdu’ya madalyalarını gösterip, başarılarını paylaştı.

Kardeşi Yasin’in bağlama ile çalıp söylediği ‘Ben yoruldum hayat’ türküsüne eşlik eden Mehmet, duygulu anların yaşanmasına sebep oldu.

Vali Aydoğdu, ‘Mehmet özel bir gencimiz. Doğum gününde yanında olmak istedik. Spora ve elektroniğe ilgisi var. Güzel de başarılar elde etmiş. Biz de tablet hediye ettik. Sesli kitaplar dinleyecek, özetlerini bize anlatacak. Bayramdan sonra da misafirimiz olacak. Özel çocuklarımızın, gençlerimizin mutluluğu bizim için her şeyden kıymetli.’ dedi.

Özel Genç Mehmet’in babası Murat Günaydın da ‘Bu ziyaret tüm ailemize güzel bir sürpriz oldu. Mehmet bizim ilk göz ağrımız. Bugün ne kadar sevindiğini kelimelerle ifade edemem. İlk defa böyle bir doğum günü yaşadık. Sayın Valimizin ince düşüncesi bizi çok mutlu etti. Bu günü hiç unutmayacağız.’ Diyerek duygularını paylaştı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.