Dolar 32,5286
Euro 34,6523
Altın 2.497,37
BİST 9.620,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
27°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 24°C

Vali Aydoğdu’nun eşi şehit ve gazi ailelerinin yanında

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu şehit ve gazi ailelerine ziyarette bulundu.

Vali Aydoğdu’nun eşi şehit ve gazi ailelerinin yanında
Aksaray Anadolu AŞ
11 Ağustos 2021 17:00

Şehit-gazi aile ve yakınlarının şehitlerin emaneti olduğunu, devletin ve milletin kahraman şehitlerin ailelerinin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Emine Aydoğdu şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek hasbihal ettiklerini varsa sorun ve ihtiyaçları ile ilgili görüştüklerini söyledi.

Emine Aydoğdu beraberinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk ve eşi Türkan Aktürk ile 1997 yılında şehit olan Yalçın Sevindi, 2011 yılında şehit olan Yavuz Çoban, 1995 yılında şehit olan Yaşar Geçgil’in ailelerini ziyaret etti.

Kahraman şehitlerin anne ve babaları ile görüşerek bir süre sohbet eden Emine Aydoğdu ve beraberindeki heyet şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Aydoğdu; canlarından bir parça olan hayattaki en önemli varlıkları evlatlarını vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için şehit veren aileleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını belirtti.

Emine Aydoğdu ve beraberindeki heyet daha sonra Kore Gazisi Mehmet Acar’ı ziyaret etti. Gazi Acar ve yakınları ile bir süre sohbet eden Emine Aydoğdu; devlet ve milletin şehit ve gazileri ile var olduğunu onların fedakârlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını belirtti..

blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.