Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Veterinerlik hizmetlerinde dijitalleşme adımı

Türkiye’de yenilikçi bir finansman ve yatırımcılık sistemi oluşturarak sermayeyi tabana yaymak misyonuyla faaliyetlerine devam eden fonbulucu.com …

Veterinerlik hizmetlerinde dijitalleşme adımı
Aksaray Anadolu AŞ
5 Mart 2021 15:24

Türkiye’de yenilikçi bir finansman ve yatırımcılık sistemi oluşturarak sermayeyi tabana yaymak misyonuyla faaliyetlerine devam eden fonbulucu.com, pandemi dönemindeki kısıtlamalarla zorlaşan veterinerlik hizmetlerini dijitale taşımayı hedefleyen Vetnorm’a destek veriyor. Vetnorm’un projeye fon sağlamak amacıyla fonbulucuREWARD kapsamında başlattığı kampanya sonucunda sağlanacak fon, girişimin dijital altyapı ve yazılım maliyetlerinde kullanılacak. Kampanya, 27 Mart 2021’e kadar devam edecek.

Vetnorm; sunacağı internet sitesi ve mobil uygulama vasıtasıyla evcil hayvan sahiplerini alanında deneyimli ve profesyonel veteriner hekimlerle buluşturacağı, veteriner hekimlerin evcil hayvan sahiplerine danışmanlık hizmeti vereceği bir platform olarak kurgulandı. Acil durumlar, mecbur kalınan zamanlar ve ikinci görüş alma ihtiyacında kolaylıkla hizmet alınabilecek bir uygulama olan Vetnorm; danışanlara ilaç ve tedavi önerisinde bulunulan değil, danışmanlık ve bilgi alma hizmeti sunulan bir girişim olarak tanımlanıyor.

“Dijitalleşme veterinerlik hizmetlerinde de bir zorunluluk”

Vetnorm projesini geliştiren Sinan Canpolat, yaklaşık 15 yıldır kurumsal çalışma hayatı içerisinde yer alan bir girişimci. Şu anda çok uluslu bir şirkette marka lideri olarak rol alan Canpolat, aynı zamanda profesyonel olarak startup koçluğu ve girişim mentörlüğü yapıyor. Vetnorm projesinin pandemi döneminde evcil hayvan sahiplerinin veteriner hekimlerle yüz yüze görüşememesi sorununa çözüm bulma fikriyle ortaya çıktığını ifade eden Sinan Canpolat, her alanda olduğu gibi veterinerlik hizmetlerinde de dijital teknolojilerden faydalanmanın bir zorunluluk haline geldiğini belirtiyor.

Vetnorm girişimi; sadece pandemi dönemindeki kısıtlamalarla meydana gelen sorunlara değil normal zamanlarda yaşanması muhtemel sorunlara da odaklanıyor. Evcil hayvanları veterinere götürebilmek için işten izin alma zorunluluğuna, hayvanların yolda karşılaşabileceği sıkıntılara ve hayvan taşıma petlerinin yarattığı zorluklara da çözüm getirmeyi amaçlayan Vetnorm; veteriner hekimden alınan randevuların ileri tarihli olmasının ve veteriner kliniğinde bekleme sırasında yaşanan petler arası uyumsuzlukların da uzaktan sağlanacak dijital hizmetlerle giderilebileceğini savunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.