Dolar 32,3786
Euro 34,7155
Altın 2.428,38
BİST 9.988,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 18°C

Yarışma Başvuruları

Yarışma Başvuruları
Aksaray Anadolu AŞ
2 Şubat 2022 17:36

Günümüzde televizyonlarda özellikle akşamüstü ve akşam kuşağında birçok yarışma programı bulunmaktadır. Bunlar gerek ailenizle gerekse bireysel olarak katılabileceğiniz programlardır. Neredeyse tamamında kazanana güzel ve büyük ödüller verilmektedir.

Kurulma Amacı

Sitemiz birçok alanda ve platformda hizmet vermektedir. Bu yazımızda yarışma başvuruları ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Site, sürekli güncel ve onlinedir.

Yarışmaların Kurulum Amacı

Yarışmalar tamamen fayda amaçlıdır ve hem eğlenip hem de öğrenip hem de kazanmak mümkündür. Sitedeki yarışmalar bölümünü düzenli olarak takip ettiğinizde bu fırsatları yakalamak mümkündür. Tek yapmanız gereken üye ol seçeneğini seçerek üye olabilir ve yarışmaları takip edebilirsiniz.

Esra Erol Başvuru

Esra Erol programına katılmak isteyenlerin sayısı oldukça fazladır. En çok talep alan programlardan biridir, diyebiliriz. İzleyicisi de çok olan yarışma hafta içi her gün yayınlanmaktadır.

Aslında amaç yarışmak değil, ülkenin her yerinde çaresiz kalmış vatandaşların sorunlarına ve aile problemlerine çözüm bulmaktır. Genelde haksızlığa uğrayan, kandırılan vatandaşların geldiği bu programa başvurmak için irtibat numarasını arayabilir ya da internet sitelerindeki başvuru formunu doldurabilirsiniz.

yarışma başvuruları

O Ses Türkiye Başvuru

Günümüzdeki en popüler ses yarışması olan O Ses Türkiye, 4 adet jüriden oluşan hem eğlendiren hem de harika bir müzik festivali yaratan programdır. Başvurabilmek için ilk aşama şarkı söylediğiniz bir videonuzu ilgili adreslere göndermektir. Aynı zamanda detaylı bir başvuru formu da doldurulur. Yarışmanın temel formatı “kör seçme” ’dir. Jüriler arkası dönük olarak dinledikleri yarışmacının sesini beğenirse butona basıp yarışmacıyı takımlarına alırlar. Takımlar dolduktan sonra da düello ve oylama ile yarışmacılar arasında elemeler başlar.

Kim Milyoner Olmak İster Başvuru

Uzun yıllardır var olan bir bilgi yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması 18 yaşını dolduran herkesin başvurabildiği bir yarışmadır. Başvuru doldurulduktan sonra yapılacak tek şey geri dönüş beklemektir. Maksimum 1 yıl içerisinde yarışmacılar geri dönüş alır.

İlk önce ön mülakata, ardından yine belli bir süre sonra ikinci mülakata çağırılırlar ve bundan da olumlu sonuç alınırsa yarışmacı olmaya hak kazanırlar. Yarışmanın formatı 12 sorudan oluşmaktadır. Adım adım cevaplanan her soruda belli bir miktar para kazanılır. Yarışmacı istediği soruda çekilerek ödülünü alabilir, sonuna kadar gitmeyi de seçebilir.
Kaynak: https://www.basvur.co/yarisma-basvurulari

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.