Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Yedinci kez destek alan proje başarıyla tamamlandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Ünlü’nün yürütücüsü olduğu “Sınıf Öğretmeni Adaylarına Yönelik Beden Eğitimi ve Bilim Danışmanlığı” isimli proje, TÜBİTAK tarafından yedinci kez desteklenmeye değer bulundu. Yoğun ilgi gören çalışma, başarılı şekilde tamamlandı.

Yedinci kez destek alan proje başarıyla tamamlandı
Aksaray Anadolu AŞ
15 Haziran 2021 09:29

Sınıf öğretmeni adaylarının beden eğitimi ve spor alanındaki bilgi ve becerilerini geliştirmek amacında olduklarını söyleyen Prof. Ünlü, ilkokullarda görev yapacak olan sınıf öğretmenlerinin beden eğitimi, oyun ve fiziki etkinlikler derslerini başarılı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için beden eğitimi ve sporla alakalı bilgi ve becerilere sahip olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Hedef kitlelerinin eğitim fakültelerinin sınıf öğretmenliği bölümünde öğrenim gören sınıf öğretmeni adayları olduğunu vurgulayan Ünlü, “Katılımcılara, ‘Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri’ başta olmak üzere, ‘Çocuklarda Hareket Gelişimi, Oyun Öğretimi, Fiziki Etkinlikler, Beslenme ve Obezite,’ ‘Eğitsel Oyunlar,’ ‘Sporda Öğretim Modelleri” gibi dersler verildi. Yoğun ilgi gören çalışmamız başarılı biçimde tamamlandı” dedi. Salgın koşulları münasebetiyle proje dersleri çevrim içi ortamda yapıldı.

Prof. Ünlü, projeye ASÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nden öğretim üyelerinin yanı sıra, Türkiye’deki çeşitli üniversitelerden spor bilimleri alanında çalışmalar yapan öğretim üyelerinin de katkı sunduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.