Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Milletvekili Aydoğdu köy muhtarları ile istişare toplantısı yaptı

Milletvekili Aydoğdu köy muhtarları ile istişare toplantısı yaptı
Aksaray Anadolu AŞ
23 Eylül 2022 13:17

Aksaray’da köy muhtarları ile toplantılarını sürdüren AK Parti İl Teşkilatı, Gülağaç İlçesine bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi.

Aksaray’da köy muhtarları ile toplantılarını sürdüren AK Parti İl Teşkilatı, Gülağaç İlçesine bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi.

Muhtarlara istişare ve değerlendirme toplantılarına özen gösteren AK Parti İl Teşkilatı, görüşmelerde köylerin sorun ve sıkıntılarına çözüm üretiyor.

Muhtarlarla birebir görüşen AK Parti Heyeti, sorun ve sıkıntıları dinleyerek muhtarların talep ve beklentileri doğrultusunda köylere hizmet götürüyor.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy riyasetinde gerçekleştirilen toplantıda Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen, İlçe Başkanı Harun Abur, İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Özel idare birim müdürleri, Gülağaç İlçesine bağlı köy muhtarları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda köylerde yürütülen ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler veren AK heyet, tüm muhtarları tek tek dinleyerek talep ve sıkıntıları bir bir not etti.

Muhtarlar tarafından yapılan talep ve sıkıntıların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını, amaçlarının tüm köyleri modernleştirip yaşanabilir kılmak olduğunu dile getiren İl Başkanı Altınsoy, “Muhtarlarımızla bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin son durumuyla ilgili bilgilendirmenin yanı sıra köylerimizin diğer sorunlarıyla kendilerinden bilgi aldık. Amacımız Aksaray’ımızın sınırları içinde eşit olarak herkesin hizmet almasıdır. Bu anlamda tüm köylerimizin değerli muhtarlarıyla buluşmaya devam edeceğiz.”

AK Parti’nin hizmet anlayışının temelden başladığına dikkat çeken Milletvekili Aydoğdu ise, “Bu yüzden muhtarlarımız bizim için çok önemli. Onlar sayesinde en ücra köşedeki mahalle ve köylerimizin dahi sorunlarını öğreniyor ve bu sorunları çözmeye çalışıyoruz. Muhtarlarımız da hakikaten bu hizmetlerin çözülmesi için büyük çaba veriyorlar. Ben bu noktada kendilerine teşekkür ediyorum. Biz muhtarlarımızla bugüne kadar omuz omuza vererek güzel hizmetler yaptık, bundan sonra da birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar ise yapılan değerlendirme toplantısı için AK Parti Heyetine teşekkür ederek, “Parti yönetiminin yaptığı toplantılarla talep ve isteklerimizi dile getirme fırsatı buluyoruz. Devam eden toplantılarda ise yapılacak olan çalışmaların takibini yapıyoruz. Bu biz muhtarlar için gerçekten çok verimli olan bir toplantı. Sorunlarımız, sıkıntılarımız veya taleplerimiz artık havada kalmıyor. Her şeyi burada rahatça konuşup talep edebiliyoruz. Biliyoruz ki yönetim elinden geleni zaten yapıyor. Bu toplantıların daim olmasını istiyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.