Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 20°C

Polat: Çalmadık kapı, almadık gönül bırakmayacağız

Polat: Çalmadık kapı, almadık gönül bırakmayacağız
Aksaray Anadolu AŞ
17 Ağustos 2023 16:16

Aksaray’da “Şehrimiz bir, gönlümüz bir” sloganı ile mahalle, köy, belde ve ilçelerde çalışma yapan AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı, gönül ziyaretlerini aralıksız devam ettirirken, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Çalmadık kapı, almadık gönül bırakmayacağız” dedi.

Aksaray’da vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek ilgili kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket etmek amacıyla AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan, “Şehrimiz bir, gönlümüz bir” projesi hayata geçirildi.

Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyip çözüm odaklı kurum ve kuruluşlarla iletişime geçen kadın kolları teşkilatı mahalle, köy, belde ve ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Bazen bir evin, bazen bir işyerinin bazen de bir kurumun kapısını çalan kadın kolları teşkilatı Başkan Ferhan Polat eşliğinde il genelinde anlık dinleme, anlık çözüm mantığı ile görev yapıyor.

Hafta içi her gün farklı bölgelerde yapılan çalışmanın Haziran ayı sonuna kadar devam etmesi planlanıyor. Görevlerinin gönül işi olduğunu belirten Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Şehrimizde seçimler öncesinde ve seçimler sonrasında vatandaşlarımızla hep yüz yüze gönül gönüle olacağımızın sözünü vermiştik. Her defasında verdiğimiz sözü tutmak ve vatandaşlarımızla gönül gönüle şehrimizi güzelleştimek için çalışıyoruz. Önceden yüz yüze yüz gün adı altında gönül işi programı düzenlemiştik. İl Başkanlığımız nezdinde düzenlediğimiz bu programın yanı sıra Kadın Kolları Teşkilatımız ile birlikte şehrimiz bir gönlümüz bir isimli programımızı başlattık. Programımız sayesinde şehrimizde çalmadık kapı, almadık gönül bırakmayacağız. Sorunları ve talepleri yerinde dinleyip yerinde çözüm üreterek vatandaşlarımızla omuz omuza bu şehri güzelleştireceğiz. Kadın elinin değdiği her yerin güzelleşeceği düsturuyla hareket edeceğiz. Bu kapsamda bizlere kapılarını ve gönüllerini açan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, haftanın her günü aralıksız çalışacağımıza, şehrimizi el birliği ile güzelleştireceğimize söz veriyoruz. Ortak yaşam alanımız olan Aksaray için hep beraber hareket ederek yaşadığımız kadim şehri daha da nasıl yaşanır hale getiririz gayretindeyiz. İnanıyoruz ki bugünün güzel Aksaray’ı yarının daha güzel Aksaray’ı daha yaşanılabilir Aksaray’ı olacaktır” diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.